Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 906.821,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 26 september 2019

Nieuwe stuurgroepleden: Gosse en Dore-Mieke

De stuurgroep van BIG Challenge verwelkomt twee nieuwe leden: Gosse Smid en Dore-Mieke Verrijt. Beide zijn enthousiaste oud-deelnemers en altijd betrokken gebleven bij het reilen en zeilen van de organisatie. Soms actief, soms meer op de achtergrond. De stuurgroep heet beide van harte welkom en kijkt uit naar een prettige samenwerking!

Met Gosse en Dore-Mieke erbij bestaat de stuurgroep nu uit zeven leden. Tijdens de koersweek hebben Mathee Kamp, Lex Houweling en Irene Eising hun afscheid aangekondigd.

Mathee behoort tot de oprichters en werkpaarden van BIG Challenge. Op de achtergrond blijft hij betrokken, zo heeft hij alweer met veel enthousiasme een biggenrace georganiseerd om geld voor BIG Challenge op te halen. Als zoon van Herman Houweling kreeg Lex BIG Challenge met de paplepel binnen. De laatste jaren heeft hij laten zien dat enthousiasme en inzet erfelijk zijn bepaald! Irene heeft zich enkele jaren volop ingezet rondom de interne communicatie van BIG Challenge. Alle drie hartelijk dank voor jullie inzet en bijdrage aan BIG Challenge!


Reacties

Martien Mattheeuwse13 september 2019 Mathee had ik eerder al via fb en bij mij thuis bedank, en Irene en Lex, wil ik bedanken voor de jaren 2017 en 2018 dat ik ze meegemaakt heb. We doen `t soame, Martien Mattheeuwse.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring