Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 1.045.446,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 332
gepost op 8 januari 2009

Wie is Herman?

“Dit jaar is het alweer 25 jaar geleden dat ik mijn loopbaan startte bij Arie Blok Mengvoeders in Woerden. Via Denkavit, Sturko en Elanco ben ik twee jaar geleden bij De Heus Mengvoeders terecht gekomen. Kort daarna werd er darmkanker bij mij geconstateerd. Hierdoor staan mijn werkzaamheden voor dit bedrijf helaas al geruime tijd op een laag pitje.”

“Ik vecht nu al weer twee jaar tegen kanker. Een oneerlijk gevecht dat veel energie kost. Naast de ellende zijn er gelukkig ook veel mooie momenten. Momenten van bezinning. En momenten waarop je ervaart hoe veel je vrouw en je kinderen voor je betekenen. Onze band was al sterk en is nu nog sterker dan ooit tevoren.”

“De operatie aan mijn dikke darm heb ik in 2007 goed doorstaan. Helaas ontdekte mijn artsen in 2008 een aantal uitzaaiingen in de lever en in de buikholte. De chemokuur die daarna volgde heeft de tumoren wel geremd, maar niet afdoende. Dat betekent dat we nu na ruim twee maanden opnieuw met een chemokuur zijn gestart. Het is dezelfde kuur als de eerste keer, maar dan aangevuld met een groeiremmer. Best gek zo’n groeiremmer voor een vent van 1,98 meter die bijna 100 kg weegt. Ruim twee maanden na de eerste chemokuur voelde ik mij zo sterk, alsof ik de hele wereld aan kon. Het is dan moeilijk te aanvaarden dat er toch iets in je lijf zit dat niet goed is.”

“Opgeven is geen optie! Daarvoor is het leven veel te mooi. Des te meer een reden om tussen de chemokuren door dagelijks aan mijn lichamelijke conditie te blijven werken. Verder zet ik mij vol overgave in voor mijn BIG Challenge 2009. Deze uitdaging, om samen met de Nederlandse Varkenshouderij minimaal 100.000,- euro bij elkaar te brengen voor onderzoek naar kanker, moet gaan lukken! Daar ga ik voor.”


Reacties

Piet en Ria Spruijtenburg28 februari 2009 Beste Herman,

Gisterenavond waren we bij je broer op visite en hoorden we van jouw situatie en je bijzondere fietsplannen.
We hebben uitgebreid je website bekeken en zijn onder de indruk van je initiatief. Beetje dubbel gevoel. Enerzijds de spanning waaronder je moet leven en anderzijds de ultieme uitdaging. We wensen jou en je gezin heel veel sterkte en goede voorbereidingstijd.
P.S. Mocht je nog "fietsadviezen" willen hebben mail gerust. We hebben ervaring op dit gebied.

Hartelijke groet,
Piet en Ria Spruijtenburg
Groot-Ammers
Jan & Els10 februari 2009 Hallo Herman,

Wat geweldig dat je de moed hebt om aan zoiets te beginnen.Petje af,hoor.
We wensen je heel veel sterkte en succes,
Groetjes aan Karin,Lex en Loes.
Jan en Anny Vernooij9 februari 2009 Beste Herman,

Wij wensen je heel veel succes met je missie en hopen op de eerste plaatst dat je je ziekte overwint!!! We hebben er alle vertrouwen in, want waar je voor staat daar ga je voor. Namens varkenshandel de Heer Woerden doneren wij 250,--. Heel veel sterke in de strijd voor jou en je gezin.
Cees, Rosita, Miranda31 januari 2009 Beste Herman, Karin en kids,

Wat een geweldig initiatief.
Bijzonder om te lezen hoe jij en jouw familie hiermee omgaat.
Met zo'n ijzersterke wil, gaat dit ook vast lukken.

Veel liefs fam Snel uit Leiderdorp
RIAN EN MIEKE25 januari 2009 Lieve Herman
We vinden het helemaal geweldig wat je gaat doen.
Natuurlijk gaan wij als Snoeptrommel jou sponseren.
Je bent Immers een echte zoetekauw en die houden we graag in ere.
Zet 'm op!!!
Mark Schippers22 januari 2009 Beste Herman,
Vanuit Bladel veel sterkte en succes met je uitdaging "Big challenge 2009" Een super initiatief en leuk dat je de varkenshouderij positief erbij betrekt. Wij willen je graag ondersteunen met 1000 Euro.
martin houben12 januari 2009 Herman,
Ik heb laatst gehoord dat je ziek bent. Zo te zien hebben ze je flink te pakken. Ik wens je veel sterkte in de strijd.
Daarnaast vind ik het zeer lovenswaardig dat jij je wilt inzetten voor de varkenshouderij. Vandaar wil ik jouw project wil ondersteunen met 500 euro. Veel succes. Op naar de top !
Roger Engelberts9 januari 2009 Beste Herman,

Diep, diep respect voor jouw droom. We gaan er iets moois en groots van maken. Onder het motto van 'goed voorbeeld doet goed volgen' zeg ik je hierbij de eerste euro 250,- toe. Wie volgt? Het beste voornemen voor 2009.... Namen en rugnummers, maar vooral banknummers graag!

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring