Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 916.894,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 21 januari 2009

Presentatie Rabobank wielerploeg

“Daar zit ik dan. Tussen Denis Menchov en Tom Leezer. Twee kopstukken van de Rabo wielerploeg. Denis Menchov bekend als de altijd zwijgzame rus die twee keer de ronde van Spanje wist te winnen en afgelopen jaar ook in de tour tot de favorieten behoorde.
Tom Leezer pakte in 2007 zijn vierde nationale titel als wegwielrenner. Hij behaalde de rood-wit-blauwe trui in 1999 bij de jeugd, in 2003 bij de junioren en in 2007 bij de beloften. Een jong talent waar we de komende jaren nog veel plezier aan gaan beleven. Het was een waar spektakel, deze presentatie van de Rabobank wielerploeg, op 5 januari in Rotterdam.


Heerlijk stukje varkensvlees
2008 was voor de Rabobank wielerploeg een roerig, maar zeker ook een succesvol jaar. Een jaar waarin een grote reorganisatie in de ploeg werd doorgevoerd. Naast de reguliere dopingcontroles zijn er extra eigen controles ingevoerd. Het dragen van een valhelm is door de ploeg ook verplicht gesteld bij trainingen. Kai Reus is niet voor niets door het oog van de naald gegaan. Hij kwam in 2007 zwaar ten val tijdens een training, maar is nu gelukkig weer helemaal hersteld. De controles zijn in het wielrennen echt scherp. Renners moeten vooraf aangeven waar ze zich ieder uur van de dag bevinden zodat ze waar ook ter wereld te allen tijde onverwacht kunnen worden gecontroleerd. Dit alles met als doel eerlijke topsport te bedrijven. Ook in de varkenshouderij hebben we te maken met controles zoals IKB-controle, slachterijcontrole, mestwetgeving, milieucontrole, de arbocontrole en niet te vergeten de belastingdienst. Allemaal controles om u als consument te verzekeren van een eerlijk, lekker en gezond stukje varkensvlees.

Inspiratie
Wat heeft dit alles met BIG Challenge 2009 te maken? De Rabobank is erg actief in de varkenshouderij en in het wielrennen. Beiden zaken, waar ook ik mijn hele leven al mee bezig ben geweest. Niet vreemd dus dat ook zij onze actie BIG Challenge 2009 ondersteunen. Het was een fantastische avond in Rotterdam. Waar ik weer door al die fanatieke renners weer volop inspiratie heb opgedaan om te trainen voor Alpe d’HuZes.”
Ik voelde me weer dat kleine kind dat voor het eerst in de Efteling rondliep.
Rob, bedankt voor deze geweldige dag!

Herman


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring