Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 416.524,00
Aantal teams 23
Aantal deelnemers 182
gepost op 22 april 2018

Landbouwplastic ingezameld voor het goede doel

LTO Gelderse Vallei heeft op vijf verschillende plekken bij plaatselijke loonbedrijven in Putten, Kootwijkerbroek, Scherpenzeel, Ede en Renswoude kuilplastic, kunstmestzakken en kalvermelkzakken ingezameld. De netto-opbrengst van deze inzamelingsactie gaat dit jaar naar Lies van Schaik en Arianne Berkhof, twee LTO-leden die in juni met BIG Challenge de Alpe d'Huez gaan bedwingen. Lies doet dat op 6 juni als deelnemer aan BIG Challenge/Alpe d'HuZus. Arianne is Alpe d'HuZes-deelnemer met het BIG Challenge-team Geitenhouderij en gaat op donderdag 7 juni die uitdaging aan..

De opkomst van agrariërs was geweldig. Leden en niet-leden reden af en aan. Een videoverslag vind je hier

Vroeger koste het inzamelen geld. Door het kunnen aanbieden van een grote partij, het streven was 100 ton plastic, aan één afnemer wordt tegenwoordig geld overgehouden.
Het bestuur heeft afgelopen winter besloten de gehele opbrengst te schenken aan een maatschappelijk doel. Dat is BIG Challenge, farmers against cancer geworden. De BIG Challenge-deelnemers gaan 6 en 7 juni 2018 fietsend of wandelend de Alpe d'Huez beklimmen en geld inzamelen voor Alpe d’HuZes/KWF Kankerbestrijding.

Met deze actie wil LTO Gelderse Vallei de agrarische sector positief in het nieuws brengen. Binnenkort zal de opbrengst bekend worden gemaakt.


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring