Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 152.678,00
Aantal teams 37
Aantal deelnemers 276
gepost op 5 november 2018

Kom naar de lanceringsbijeenkomst in Wageningen

Op zaterdag 10 november is de BIG Challenge lanceringsbijeenkomst in Wageningen. Deelnemers, vrijwilligers, supporters of andere geïnteresseerden uit de land- en tuinbouw en aanverwante sectoren zijn vanaf 12.00 uur van harte welkom. Maar twijfelaars opgepast! Het BIG Challenge-virus is zeer hardnekkig en eenmaal mee aanraking kom je er niet meer vanaf!

De start van BIG Challenge 2019 is in het Forum-gebouw van Wageningen UR (gebouw 102) aan de Droevendaalsesteeg 2 in Wageningen. Om 12.00 uur begint een informatiemarkt waar vrijwilligers van BIG Challenge alles vertellen en laten zien rondom het evenement. Denk aan de klim, fietskleding, vrijwilligerswerk, appartementen, trainen, eten, sponsoring, het oppeppunt en Alpe d’HuZus.
Om 13.00 uur is er de plenaire bijeenkomstdaarnemen oud-deelnemers en supporters de bezoekers mee in hun belevenissen en ervaringen. En waar wordt het geld wat we ophalen voor Alpe d'HuZes aan besteed? De bijeenkomst duurt tot circa 16:00 uur.

Kledingmaat opgeven
Bij de inschrijving voor Alpe d'HuZes moet je de gewenste kledingmaat opgeven. Om zeker te weten dat je de juiste maten opgeeft/hebt opgegeven (kleding Ad6 valt nogal klein, met name de broek) kun je Ad6-kleding passen. Schrijf je maten op en check ze met wat je hebt opgegeven bij de inschrijving. Indien nodig kun je je kledingmaat bij Alpe d’HuZes nog tot 1 februari 2019 wijzigen.

Voor een goede start van je deelname aan Alpe d’HuZes 2019 is de lanceringsbijeenkomst van BIG Challenge onmisbaar. Hier is alle informatie verkrijgbaar die nodig is om je deelname tot een succes te maken. Laat vóór 5 november weten of je hierbij aanwezig bent en hoeveel mensen je meeneemt. Aanmelden kan hier.


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring