Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 767.975,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 330
gepost op 5 april 2019

Kick-off Alpe d’HuZes met ophalen kleding

Op zondag 5 mei is de officiële kick-off van Alpe d'HuZes 2019. Het gebeurt bij Sportcentrum Papendal (Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem). Aanmelden voor deze dag is niet nodig. Op deze dag wordt de teamkleding uitgereikt. Spreek alvast met elkaar af wie van het team deze kleding ophaalt.

Er zijn de hele dag door activiteiten, waaronder een informatiemarkt en deelnemersmarkt. Deze beginnen om 9.30 uur. Deelnemers kunnen hun kleding ophalen, praktische vragen stellen of iets drinken of eten op het cateringplein. Ook is er een Alpe d’HuZes-fototentoonstelling en mogelijkheden om te shoppen in de winkel voor Alpe d’HuZes-merchandising. Er worden deze dag alleen gepersonaliseerde kledingsets uitgereikt (met (team)naam en eigen sponsorlogo's).

Tussen 11.00 en 12.00 uur vindt de kick-off plaats van Alpe d’HuZes 2019. Een warme, emotievolle sessie, met live-muziek van ‘onze’ Alpe d’HuZes-artiest Maarten Peters. Vanaf dat moment gaan vrijwilligers en deelnemers uitdrukkelijk sámen op weg naar Frankrijk. De kledinguitgifte blijft geopend tot 15.00 uur. 

Kijk voor meer informatie op Facebook-pagina van Alpe d’HuZes.


Reacties

Lilian frijns22 juli 2019 Ik wil kleding laten ophalen, woont er iemand in de buurt?

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring