Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 906.821,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 23 oktober 2018

John van Paassen gaat weer, jij ook?

Varkenshouder John van Paassen is druk bezig met het formeren van een team met varkenshouders om deel te nemen aan Alpe d’HuZes. John zal in juni voor de derde keer de berg beklimmen en is een inspiratie voor nieuwe maar zeker ook voor oude deelnemers om hetzelfde te doen.

Afgelopen weekend organiseerde John een dorpsquiz met dienstenveiling in Vlierden. Het hele dorp liep uit en met zijn actie haalde John in één keer voldoende sponsorgeld binnen, namelijk €6.725. Hij bewijst dat met een goede aanpak en wat creativiteit er veel mogelijk is. Ook een team ‘Varkens zijn cool’ van BIG Challenge deed mee, maar viel helaas buiten de prijzen. Meer meedoen is belangrijker dan winnen!

Er zijn inmiddels een aantal teams geformeerd maar er zijn meer aanmeldingen nodig om BIG Challenge 2019 weer tot een succes te maken. Heb je interesse om deel te nemen of ken je mensen die dat mogelijk hebben, schroom dan niet om informatie aan te vragen via de website of alvast aan te melden als deelnemer. Opgeven kan als enkeling of als team.

Mensen die hierover live met iemand willen spreken of kennis willen maken met het unieke ‘BIG Challenge-gevoel’, zijn zaterdag 10 november van harte welkom tijdens de officiële aftrap in Wageningen.


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring