Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 906.821,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 22 oktober 2018

Informatieavond team pluimvee BIG Challenge 2019

Op maandag 29 oktober organiseren vrijwilligers van BIG Challenge een informatieavond voor potentiële pluimveedeelnemers aan de editie van 2019. Opfokkers, vermeerderaars, leghennen-, kalkoen-, vleeskuikenhouders maar ook mensen werkzaam in de periferie, zijn van harte welkom op de vrijblijvende informatieavond in Dreumel.

Op 5 en 6 juni 2019 zullen weer veel mensen uit de agrarische sector fietsend of lopend onder de vlag van BIG Challenge, farmers against cancer, de Alpe d’Huez beklimmen. „We starten nu met de werving van nieuwe deelnemers. We willen hen graag informeren over de aanloop tot de koersweek, de voorbereidingen voor fietsen of lopen en  de onvergetelijke ervaring”, zegt Herman van Welie, teamcaptain pluimvee 2018.

Cadeau voor het leven
Legpluimveehouder Marc van de Locht uit Volkel fietste vijf keer met BIG Challenge de Alpe d’HuZes. „Echt geweldig, elke keer weer. Het is onbeschrijfbaar; je moet het eens meemaken en zelf ervaren. Echt een cadeau voor het leven. Je leert zoveel mensen kennen, goed voor je netwerk. Je kunt op allerlei manieren meedoen; als vrijwilliger bij de inzamelacties, tijdens de week of natuurlijk als deelnemer aan de Zus of Zes. Gun jezelf dat cadeau voor het leven’, zegt Marc enthousiast.

Vleeskuikenhouder Niek van der Cruijsen: „De saamhorigheid van de pluimveesector tijdens de koersweek is zeer waardevol en bijzonder. Ik roep pluimveehouders op om op te staan en de uitdaging aan te gaan. Het is een bijzondere, onuitwisbare ervaring in je leven. Doe mee met BIG Challenge en voel je kiplekker.”

Alles voor een Goed, Gezond en Gelukkig leven met kanker. Daarom gaat BIG Challenge door. Om samen met een grote groep mensen uit de agrarische sector op 6 juni 2019 voor de elfde keer over de finish te komen.’

Informatieavond pluimvee
Heb je interesse? Kom dan naar de informatieavond. Vrijwilligers en pluimveehouders die mee hebben gedaan zullen daar over hun ervaringen en hulp vertellen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Herman van Welie 06 – 26 64 72 44 of Monique van Loon  06 – 27850169. Je bent van harte welkom maandag 29 oktober op Hogeweg 26a in Dreumel, inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Graag aanmelden bij Herman van Welie.


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring