Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 916.894,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 12 december 2019

In Memoriam - Henk Kuijpers

Wij zijn verdrietig door het overlijden van Henk. Op 29 november heeft Henk het leven los moeten laten na een strijd die hij 7 maanden heeft gevoerd tegen asbestkanker.

In mei 2012 fietste Henk, trotse varkenshouder in Deurne, vanuit Deurne alleen naar Alpe d’Huez, om daar op 7 juni de Alpe d’HuZes te fietsen met het BIG Challenge team Boerenbond Deurne. 

Door zijn teamgenoten werd hij in Bourg-d’Oisans opgewacht om gezamenlijk de Alpe op te fietsen. Hoewel ook zijn teamgenoten goed getraind waren viel het niet mee Henk in zijn klim bij te houden.

Ook in 2013 heeft Henk Alpe d’HuZes gefietst. Niet vermoedend dat hij 6 jaar later zelf getroffen zou worden door deze ziekte. 

Graag had Henk nog een ommetje gemaakt, nog wat extra tijd gekregen. Helaas hebben de chemokuren die hij heeft gehad niet voldoende gewerkt om in aanmerking te komen voor de immunotherapie.

Het was hem zo gegund! 

We herinneren Henk als een bijzonder mens. Betrokken, geïnteresseerd met veel liefde voor zijn werk, voor de omgeving en de natuur. Vele fietstochten heeft hij gemaakt genietend van de natuur en omgeving.

We zullen Henk in juni 2020 in gedachten meenemen de berg op, niet alleen de Alpe d’Huez maar ook mee naar La Bérarde omdat de natuur daar zo mooi is.

Met Henk zijn woorden; ‘GENIET’.

Ons medeleven gaat uit naar de partner van Henk, Horry, zijn kinderen en verdere familieleden. Wij wensen hen veel kracht en sterkte met het dragen van dit grote verlies.

 


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring