Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 943.935,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 10 november 2020

Het BIG Challenge-vuur moet weer branden!

De afgelopen weken heeft de organisatie van BIG Challenge in een aantal sessies via Teams overleg gevoerd met de team-captains. In deze moeilijke en onzekere tijden blijkt er van alle kanten behoefte aan ‘nieuwe energie’.

Tijdens de sessies kwam naar voren dat er in de meeste teams op dit moment niet zoveel gebeurt. Onder de huidige omstandigheden is het moeilijk om acties te organiseren, naast alle onzekerheden die er vanwege de corona-crisis zijn. Het vuur dat BIG Challenge en Alpe d’huZes zo kenmerkt is daardoor geworden tot een waakvlammetje. Unaniem is de mening dat dit weer snel harder mag gaan branden!

Om dat te bereiken gaat de stuurgroep aan de slag met alle ideeën en wensen die tijdens de sessies naar boven zijn gekomen. Bijvoorbeeld rondom het benaderen van bedrijven en het opzetten van acties, maar ook rondom manieren elkaar (virtueel) te ontmoeten. Het organiseren van webinairs rondom specifieke onderwerpen is meerdere keren genoemd en zal verder worden uitgewerkt.

Tot die tijd kunnen teams die acties organiseren, deze altijd delen via de website. Stuur een berichtje naar info@bigchalleng.eu. We houden contact!


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring