Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 416.524,00
Aantal teams 23
Aantal deelnemers 182
gepost op 16 april 2018

Giga-opbrengst BIG Benefiets Party Udenhout

Zaterdag 7 april was de BIG Benefiets Party van het BIG Challenge-team van  Coppens Diervoeding. Zaal ’t Plein stroomde vanaf 20.00 uur lekker vol. De bezoekers werden op een ludieke manier hartelijk welkom geheten door Betty, de voormalige finish-miss van Alpe d'HuZes en haar collega's Bea en Anton. Iedereen kwam al snel in de juiste stemming om zoveel mogelijk geld op te halen voor Alpe d’HuZes/KWF Kankerbestrijding.
 
Spannende dienstenveiling
Na een krachtige introductie van het team door Betty en indrukwekkende woorden van enkele teamleden over hun motivatie om mee te doen aan dit geweldige event kreeg veilingmeester Pietertje (Pieter Michielsen) het woord. In drie rondes kwamen maar liefst 50 kavels langs die allemaal voor mooie bedragen verkocht werden. Tussendoor draaide DJ Sjors muziek.
De klappers van de avond waren een mountainbikeclinic door wereldkampioen Sanne van Paassen, een verblijf in een landhuis in België, een gesigneerd shirt van PSV en vier uur machinist Rens. De trainingen met het eerste van VCB en SvSSS waren ook in trek.
 
BIG Mysteriedienst
Tot slot was er de BIG Mysteriedienst waarbij het publiek zes optionele diensten noemde, die de zes Udenhoutse en Biezenmortelse leden van team Coppens kunnen uitvoeren. Uiteindelijk werd als eerste gekozen voor het opruimen na 'Udenhout Onder Zeil', omdat het team daar de mogelijkheid krijgt om een biggenrace te organiseren. De tweede dienst waarvoor werd gekozen was helpen bij 'Biezenmortel Bruist' om naast het publiek van Udenhout ook het publiek van Biezenmortel te bedanken. Het publiek gaf zijn of haar bijdrage voor deze diensten door geld in de rondgaande doos te gooien.
 
Geweldige opbrengst
In totaal is er deze avond ruim € 6.400,- opgehaald door de dienstenverkoop, de verkoop van promotieartikelen, een loterij, de donaties in het varken en het verzorgen van de garderobe. De uitbater van ’t Plein gunde het team ook een percentage van de drankomzet.
 
Loterij
Karin Hogervorst, weduwe van Udenhouter Herman Houweling, de oprichter van BIG Challenge, trok de winnende loten voor drie prijzen, geschonken door lokale ondernemers. De hoofdprijs was een fiets ter waarde van € 1.599,- geschonken door rijwielspeciaalzaak 'De Tweewieler' uit Udenhout. Het winnende lot voor deze hoofdprijs trekt het team op 7 juni op de Alpe.
 
Geslaagde avond
Team Coppens Diervoeding kijkt terug op een zeer geslaagde avond die zeker niet kon plaatsvinden zonder de steun van de vrijwilligers. Ze bedanken ook de sponsoren, dienstenaanbieders, veilingmeester Pieter, DJ Sjors, stagiaire Annelore Maas en natuurlijk het publiek dat gul de portemonnee trok om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring