Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 152.678,00
Aantal teams 37
Aantal deelnemers 275
gepost op 25 mei 2010

Elkaar een Hermannetje geven

Verslag van Michel Schoneveld, fietser BIG Challenge-team.
“Om tien uur begon het officiële gedeelte met het Alpe d HuZes-lied. Wat een mooi nummer wordt dit toch, echt kippenvel en opzwepend !! Daarna kwam Coen van Veenendaal aan het woord op zijn eigen unieke en bekende manier. Erg mooi was de aandacht die hij besteedde aan Herman Houweling. Indrukwekkend ook was dat tijdens de presentatie links en rechts die mooie foto van Herman werd geprojecteerd op grote schermen.
 

Coen introduceerde een nieuw begrip in de wereld van Alpe d’HuZes  Elkaar een Hermannetje gegeven. Een Hermannetje geef je tijdens het fietsen, wanneer je iemand inhaalt die nog kapotter is dan jij. Je geeft hem dan een klein tikje op zijn rug en als je nog kunt mag je uiteraard even een stukje duwen. Prachtig begrip en we gaan zorgen dat dit begrip nooit meer verdwijnt tijdens alle AlpedHuZessen!!

Later in het officiële gedeelte deed Bert Kranenberg een interview met onder andere Teun van Vliet. Erg mooi en emotioneel interview. Deze oud-wielrenner heeft al een paar keer de dood in de ogen gekeken, maar onder het mom van opgeven is geen optie klimt hij volgende week donderdag weer op de fiets en beklimt die berg. Super kerel!

Pikant detail was dat Coen de presentatie deed met een Varkens zijn Cool pet.

Ook is de kleding opgehaald. Erg mooie kleding en denk dat we straks met veel trots zullen rondrijden. Echter de mooiste shirts waren er voor Karin, Lex en Coen. Zij fietsen 3 juni omhoog met Herman op de rug.

Kortom erg mooie en toch emotionele dag wat veel goeds belooft voor volgende week. En de varkenssector heeft zich van de goede kant laten zien!!”

Bekijk hier een mooie reportage van deze dag.


Reacties

Toine van Toor25 mei 2010 Mooi verslag van de bijeenkomst Michel!.
Jullie hebben onze sector op een geweldige wijze uitgedragen!

Nog 9 nachtjes slapen, dan gaan we ervoor.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring