Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 906.821,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 31 mei 2020

Een heel bijzondere week… nu in Nederland

Deze week hadden we heel ergens anders willen zijn… De organisatie van Alpe d’HuZes laat deze week echter niet ongemerkt voorbijgaan en ook BIG Challenge wil daar zoveel mogelijk bij aansluiten. Een overzicht van de activiteiten deze week.

Maandag t/m woensdag
Net als tijdens de koersweek heeft BIG Challenge op maandag en dinsdag een eigen invulling. Hou hiervoor je social media-kanalen Facebook, Twitter en Instagram in de gaten!
Op maandag verschijnt een mooie sfeerimpressie over de beklimming van La Bérade en op dinsdag van onze motivatiebijeenkomst op de berg. Op woensdag maken we de tussenstand van BIG Challenge 2020 bekend; het bedrag waarmee we volgend jaar verder gaan.
Het zou fijn zijn als iedereen deze berichten zoveel mogelijk deelt. Doe dat met de hashtag #bigchallenge en #ad6.

Donderdag
De dag start om 04.30 uur op de Facebookpagina van Alpe d’HuZes met duizenden brandende kaarsen. Gedurende de dag reist Maarten Peters door het land en geeft op speciale plekken een optreden. Deze kun je de hele dag volgen op radio Alpe d'HuZes en lokale omroepen. Luister via onze app mee of kijk live op de site van Alpe d’HuZes. Om 19.00 uur kan iedereen meedoen met de virtuele saamhorigheidsklim. Zo kun je op je Tacx of loopband met andere deelnemers samen de berg beklimmen. Het complete programma aanmelden komt op de Facebookpagina en site van Alpe d’HuZes.

Kaarsen branden
Tot en met 2 juni kan iedereen een kaarsje bestellen met daarop een hartenwens. De kaarsjes worden – net als op de Alp – in de nacht van woensdag op donderdag op een aantal bijzondere plekken in Nederland geplaatst. Klik hier voor meer informatie en/of een kaarsje te bestellen.

Virtuele hartenwand
De hartenwand is de plaats in Alpe d’Huez waar deelnemers een boodschap achterlaten voor hun geliefden. Dit jaar maakt de organisatie een virtuele wand waar iedereen een boodschap op kan plaatsen. Maak een eigen hartje en deel de foto op Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn met de hashtag #ad6. Teams van BIG Challenge kunnen een hartje laten maken via de PR-commissie, je teamcaptain is hiervan op de hoogte. Plaatsing is zeker tot 3 juni mogelijk.

Live op de radio
Alpe d’HuZes maakt de hele dag een live-uitzending waarbij mensen met bijzondere verhalen aan het woord kunnen komen. Een aantal BIG Challengers is gevraagd om deze dag hun verhaal te doen. Of ze worden gebeld is niet zeker, maar als je door BIG Challenge bent benaderd hiervoor, houd je telefoon in de gaten en vergeet niet de boodschap van BIG Challenge te vermelden.

Fotografen AD6
Enkele fotografen uit het Alpe d’HuZes fototeam willen donderdag deelnemers die iets leuks doen in kader van Alpe d’HuZes fotograferen. Geef je naam en telefoonnummer door aan BIG Challenge fotograaf Jannemieke, 06 – 23 67 28 86 of mail@jannemieke-fotografie.nl.

De organisatie van BIG Challenge hoopt dat deelnemers toch op hun eigen manier van deze week kunnen genieten. Met trots en hoop gaan we richting Alpe d'HuZes 2021! Vergeet ook niet je fiets- en loopervaringen te delen via #bigchallengestayintouch en tag BIG Challenge #bigchallenge.

Pas goed op jezelf en je naasten, we houden contact!


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring