Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 924.912,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 9 oktober 2020

Een bericht van de stuurgroep van BIG Challenge

Beste BIG Challengers,

We leven in rare en onzekere tijden en wat de rest van het jaar en 2021 gaan brengen weten we nog niet. Wel is duidelijk dat veel activiteiten rondom BIG Challenge / Alpe d’HuZes anders zullen gaan dan we gewend zijn.

Als stuurgroep denken we continue na hoe we het beste met deze situatie om kunnen gaan. Binnenkort gaan we daarover verder in gesprek met partijen en betrekken daar ook deelnemers bij. Ondanks de moeilijke tijd benaderen we de situatie positief want er is ook nog veel mogelijk. Teams kunnen bijvoorbeeld via een digitaal webinar inspiratie opdoen, ideeën uitwisselen en van elkaar leren. Daar volgt binnenkort meer informatie over.

Bovenal dwingt deze situatie ons om weer eens na te denken wat we precies met BIG Challenge willen. Het is goed om bij alles wat we doen de doelstellingen zoals die ooit zijn verwoord scherp voor ogen te houden:

  • Veel geld ophalen voor kankeronderzoek
  • Trots en saamhorigheid in de agrarische sector vergroten
  • Maatschappelijke betrokkenheid agrarische sector tonen
  • Promotie van de land- en tuinbouw bij breed publiek

Dit seizoen willen daarnaast iedereen betrokken houden bij BIG Challenge en Alpe d’HuZes. We doen dat onder het kernwoord ‘samen’. Dat betekent dat we nieuwe manieren vinden om elkaar te ontmoeten, om met anderen te trainen en acties uit te voeren en te verbinden in één team met één gezamenlijk doel.

Zoals Herman destijds zijn weg moest vinden bij het opzetten van BIG Challenge, zo moeten wij nu ook op zoek naar nieuwe routes die nog nooit zijn bewandeld. Dat is spannend maar vooral uitdagend. De stuurgroep wil daar met jullie de komende tijd handen en voeten aan geven. Want bij BIG Challenge doen we het samen!

We houden contact!
Stuurgroep BIG Challenge


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring