Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 916.894,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 3 juni 2019

Deze week BIG Challenger Henny Verhoeven op Boerburgertweet

BIG Challenge deelneemster Henny Verhoeven, koeienboerin uit het Brabantse Keldonk en fietsend met het  BIG Challenge team Cows are Cool, verzorgt deze week samen met haar man Marcel Boerburgertweet.

Henny is zondagavond 2 juni aangekomen in Alpe d’Huez, samen met haar twee dochters Lotte en Marieke.  Henny is een verwoed twitteraar, schrijft menig ingezonden stuk over het boerenleven, de mestwetgeving en aanverwante zaken en schuift regelmatig aan bij programma’s op landelijke tv of Omroep Brabant.

Manlief Marcel is thuis gebleven op de boerderij met 120 melkkoeien en 160 hectare land. Hij twittert over het boerenleven en Henny over haar ervaringen met BIG Challenge, farmers against cancer, met de Alpe d’HuZes.

Op twitter @Boerburgertweet zijn de belevenissen continue te volgen, dagelijks komt er een samenvatting op facebook Boerburgertweet. Het account heeft op twitter 11.449 volgers en op facebook 19.076. Het account is in 2015 opgericht door Caroline van der Plas om de verbinding tussen boeren en burgers te verbeteren.


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring