Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 916.894,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 29 oktober 2019

De aftrap van BIG Challenge, ben jij d’r ook bij?

Op zaterdag 23 november vindt de officiële aftrap van BIG Challenge 2020 plaats, traditiegetrouw in het Forum-gebouw van Wageningen UR aan de Droevendaalsesteeg 2 in Wageningen. Vanaf 12.00 uur is iedereen welkom om deel te nemen aan dit mooie evenement, met veel informatie en inspiratie!

Deelnemers, vrijwilligers, supporters, maar ook twijfelaars of andere geïnteresseerden uit de agri & food-sector zijn van harte welkom. Op de bijeenkomst is een markt met informatie over onder andere accommodaties, materialen, vrijwilligerswerk, wielerkleding en sponsorwerving. Leden van de diverse commissies vertellen graag wat ze voor de deelnemers kunnen betekenen, om er samen weer een groot succes van te maken! BIG Challenge doe je immers niet alleen.

Gezamenlijk luisteren we die middag naar de mooie verhalen van voorgaande jaren en bekijken de nieuwste BIG Challenge-film om helemaal in de mood te komen! Ons eigen BIG Challenge-lied zal ook zeker niet ontbreken. Een belangrijke boodschap van voorgaande jaren: Er zijn altijd argumenten om niet mee te doen; geen tijd, geld, te druk. Maar zet onmacht om in kracht en gun jezelf dat cadeau voor het leven!

Geef jezelf snel op via deze link!


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring