Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 152.678,00
Aantal teams 37
Aantal deelnemers 276
gepost op 18 oktober 2018

Commissies zoeken wat extra handjes

Het organiseren van een jaarlijkse deelname van BIG Challenge aan Alpe d’HuZes vraagt veel organisatie. Gelukkig maken vele handen licht werk. Daarom zijn er een aantal commissies actief met enthousiaste medewerkers. Drie commissies kunnen nog wat extra mensen gebruiken.

Sponsorcommissie
De sponsorcommissie zoekt twee vrijwilligers die willen helpen om de sponsorwerving te coördineren. Enerzijds door middel van het opzetten van de jaarlijkse lijst met sponsoren. Anderzijds door ideeën en ervaringen voor sponsorwerving te delen met de teams en hen te ondersteunen daarbij.

Promotiemateriaal
De commissie promotiemateriaal houdt zich bezig met inkoop, opslag en distributie en verkoop van promotiematerialen en wielerkleding. Dat betekent onder andere contact met leveranciers en sponsors van onze materialen, het beteren van het assortiment, vragen en bestellingen van deelnemers beantwoorden en in werking zetten en het organiseren van de winkel in Frankrijk.

Interne communicatie
De commissie interne communicatie zoekt iemand voor assistentie rondom het gebruik van de BIG Challenge app. Dat kan via de mail. Daarnaast is er iemand nodig die secretariële taken kan vervullen, zoals het beheer van contactgegevens van deelnemers, sponsors en vrijwilligers.

Heb je interesse, stuur dan even een mailtje naar info@bigchallenge.eu. We zorgen dat het bericht bij de juiste persoon terecht komt.


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring