Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 767.975,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 330
gepost op 27 januari 2020

Cheque van 4.500 euro voor BIG Challenge

Zondag 26 januari heeft Tom Niehof, stuurgroeplid van BIG Challenge, in Lichtenvoorde een cheque met daarop het mooie bedrag van € 4500 mogen ontvangen. Bart en Elly Janssen, vleeskuikenhouders uit Zuidvelde, verzamelden sponsorgeld met hun expeditie Noordkaap.

Bart en Elly Janssen hebben sponsoren gezocht die een plekje op de Land Rover Defender 110 kregen. Het opgehaalde sponsorgeld doneren Bart en Elly volledig aan BIG Challenge voor de strijd tegen kanker. Bart en Elly vertrokken zondag samen met een groep van 16 auto’s naar de Noordkaap.

Bart fietste in 2013 als BIG Challenger team Pluimvee de Alpe d’HuZes en was lid van de stuurgroep. Zijn vader liep diverse keren de Alpe d’HuZes en zamelde samen met familieleden veel geld in voor BIG Challenge. En dit jaar op een unieke manier: familie Janssen zamelde 4.500 euro in en het BIG Challenge logo gaat prominent mee naar de Noordkaap.

Trots op boeren
Expeditie Noordkaap is een autotoertocht van 8.000 kilometer, waarbij het wedstrijdelement continu meetelt. De tocht staat voor 8 dagen puur avontuur naar de mooiste plekken van Scandinavië met als hoogtepunt de Noordkaap zelf. De Noordkaap ligt op het eiland Magerøya wat het noordelijkste punt van Europa is, op 307 meter boven het niveau van de Arctische Oceaan. Om met de auto Magerøya te kunnen bezoeken, is een onderzeese tunnel aangelegd van bijna 7 kilometer lang en bereikt een diepte van 212 meter onder de zeespiegel.

Bart: “We hebben er ontzettend veel zin in en zullen natuurlijk de boodschap van BIG Challenge, farmers against cancer, uitdragen. We zijn blij dat we op deze manier dit jaar hebben kunnen bijdragen aan de strijd tegen kanker en de boodschap van trots op onze boeren uit kunnen dragen.” Tom Niehof: “Wij zijn als BIG Challenge ontzettend blij met deze bijdrage. We hebben dit jaar een record aantal deelnemers die met de agri & foodsector bijdragen aan de strijd tegen kanker. Ontzettend fijn dat oud-deelnemers blijven bijdragen.”


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring