Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 916.894,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 2 december 2019

Blog (5) Geneviève Verberk - Alpe d’HuZessen

De afgelopen dagen ben ik veel bezig met Alpe d’HuZes: bekendheid geven aan mijn voornemen, bedankjes sturen aan de donateurs, reageren op reacties en zo nog meer. Ik ga er zo in op dat we hier in huis een nieuwe werkwoord hebben: ik ben aan het Alpe d’HuZessen. 

Het is fijn om aan het werk te zijn voor Alpe d’HuZes. Ik zit aan mijn laptop te werken, kopje thee erbij. De foto van mijn vriendin Ellen staat voor me op tafel. Ik werk onder haar toeziend oog en ze lacht me toe. Ik denk dat Ellen tevreden is met de resultaten van ons team tot nu toe. We zouden hier samen plezier om hebben gehad.

Na ruim een week actie voeren, schoof ons BIG Challengeteam Ellen onze Topper namelijk de top 10 in van de Alpe d’HuZes-teams met de hoogste opbrengsten. We namen ons voor flink ons best te doen om een paar plaatsen hoger op de ranglijst te komen. Dankzij alle donateurs bereikten we na één dag al de top 3 om vervolgens meteen door te stomen naar de eerste plaats. Een warm dank je wel aan alle gulle gevers. 

Net voor plaatsing van dit bericht, zijn we van onze eerste plaats gestoten. Maar omdat we weten dat de prijzen pas echt op de meet worden verdeeld gaan we door. Ons doel is nu die eerste plek terug te krijgen. Want hoe hoger op de ranglijst hoe meer geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker we mee naar de Alp kunnen nemen.


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring