Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 906.821,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 27 november 2019

BIG Challenge trapt af voor twaalfde editie

Op zaterdag 23 november startte BIG Challenge het nieuwe seizoen officieel met de aftrapbijeenkomst op de Universiteit van Wageningen. BIG Challenge gaat in 2020 voor de twaalfde keer deelnemen en de Agri & Food sector vertegenwoordigen tijdens de Alpe d’HuZes op 3 en 4 juni 2020. Deelname is een cadeau voor het leven. Deelnemers kunnen zich nog aanmelden. 

Op de informatiemarkt met kraampjes met informatie over de accommodatie, materialen, vrijwilligerswerk, wielerkleding, sponsorwerving etc. konden de vele nieuwe kandidaat-deelnemers de nodige informatie op halen.

Ex-deelnemers en nieuwe deelnemers vertellen emotionele en inspirerende verhalen over hun deelname met BIG Challenge aan Alpe d’HuZes. Harold Korsten, lid stuurgroep “Opgeven is geen optie, dat kan een kankerpatiënt ook niet. Meedoen is een ervaring voor het leven; geef jezelf dat cadeau voor de rest van je leven”, Familieleden raadde hij dan ook aan om vooral mee te gaan, want het is niet uit te leggen wat je daar als deelnemer meemaakt.

Er zijn altijd argumenten om niet mee te doen; geen tijd, geld, te druk maar zet onmacht om in kracht en gun jezelf dat cadeau voor het leven. De teller voor BIG Challenge stond zaterdag al op 28 teams met 168 deelnemers. Er is nog ruimte voor extra deelnemers en teams. Meld je snel aan want de aanmeldingen voor Alpe d’HuZes lopen snel vol.
Ook een groot aantal Alpe d’HuZussen, die op 2 juni de Alpe d’Huez een keer beklimmen, heeft zich al aangemeld. Hun doel is een sponsorbedrag van € 666,- per persoon binnen te halen.

Er is nog ruimte voor deelnemers. Wil je mee doen of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@bigchallenge.eu

Bekijk hier de foto's van de aftrapbijeenkomst!
En bekijk hier de presentaties.


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring