Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 511.174,00
Aantal teams 24
Aantal deelnemers 182
gepost op 12 november 2018

BIG Challenge trapt af voor elfde editie

Op zaterdag 10 november startte BIG Challenge het nieuwe seizoen officieel met de aftrapbijeenkomst op de Universiteit van Wageningen. BIG Challenge gaat in 2019 voor de elfde keer deelnemen en vertegenwoordigt de Agri & Food sector tijdens Alpe d’HuZes op 5 en 6 juni 2019.

De bijeenkomst begon met een informatiemarkt, opgebouwd uit de 21 bochten van de Alpe d’Huez. Daar konden de vele nieuwe (kandidaat-)deelnemers de nodige informatie ophalen. In elk kraampje was informatie te vinden, zoals over de accommodatie, materialen, vrijwilligerswerk, wielerkleding en sponsorwerving.

Namens de stuurgroep van BIG Challenge hielden Lex Houweling en Harold Korsten een inspirerend verhaal over het ontstaan van BIG Challenge en de weg die alle deelnemers de komende maanden zullen gaan naar Alpe d’HuZes 2019.
De (aspirant-)deelnemers kregen alvast de nodige tips en adviezen mee. Jan Jonkers nam de aanwezigen mee in sponsorwerving. “Betrek vrijwilligers, sluit aan bij andere evenementen, verleen tegenprestaties en ben gepast brutaal”, vertelde de teamcaptain die als niet-deelnemer op die manier zijn steentje bij heeft gedragen.

Harold Korsten besloot zijn presentatie: “Opgeven is geen optie, dat kan een kankerpatiënt ook niet. Meedoen is een ervaring voor het leven; geef jezelf dat cadeau voor de rest van je leven.” Familieleden raadde hij dan ook aan om vooral mee te gaan, want het is niet uit te leggen wat je daar als deelnemer meemaakt.

Er zijn altijd argumenten om niet mee te doen; geen tijd, geld, te druk maar zet onmacht om in kracht en gun jezelf dat cadeau voor het leven. BIG Challenge heeft ingetekend voor 18 teams met fietsers, runners en wandelaars. Naast bedrijventeams zijn er basisteams die bestaan uit ondernemers uit de agrarische sector en mensen die daar affiniteit mee hebben. Je kunt ook individueel meedoen. Geef jezelf dat cadeau voor het leven!

Bekijk <hier> de presentatie tijdens de aftrapbijeenkomst.


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring