Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 770.302,00
Aantal teams 24
Aantal deelnemers 183
gepost op 30 augustus 2018

BIG Challenge 2019 gaat alweer snel van start

Doe je ook mee met BIG Challenge en geef je jezelf een cadeau voor het leven? Ook volgend jaar doet BIG Challenge weer mee met Alpe d’HuZes. Voor de 11e keer zelfs! Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste fietsers, wandelaars en runners die willen deelnemen aan BIG Challenge 2019.

Je bent van harte welkom als je werkzaam bent in de land- en tuinbouw of de agrarische sector een warm hart toedraagt. Samen maken we zo snel mogelijk een einde aan de dodelijke ziekte kanker. En voor mensen die kanker hebben dragen we bij aan een Goed, Gelukkig en Gezond leven met kanker door revalidatie, psychosociale zorg en de juiste voedingsadviezen.

Op zaterdag 10 november is de BIG Challenge-aftrap in Wageningen voor de editie BIG Challenge 2019. Vanaf 12.00 uur gaat BIG Challenge 2019 officieel van start met een lanceringsbijeenkomst in het Forum-gebouw van Wageningen UR (gebouw 102) aan de Droevendaalsesteeg 2 in Wageningen. Deelnemers, vrijwilligers, supporters, maar ook twijfelaars en andere geïnteresseerden uit de land- en tuinbouw en aanverwante sectoren zijn van harte welkom.

Aanmelden kan binnenkort via de website of via de BIG Challenge-app. Hou deze dus goed in de gaten.


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring