Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 906.821,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 7 mei 2020

Alpe d'HuZes maakt alternatief programma

Alpe d’HuZes gaat 4 juni weliswaar niet door, maar de organisatie van het evenement laat deze dag niet zomaar voorbij gaan. De afgelopen weken is een mooi alternatief programma in elkaar gezet dat recht doet aan het bijzondere Alpe d’HuZes-gevoel maar met respect voor de moeilijke tijd waarin we zitten.

Zo worden onder andere om 04.30 uur (de starttijd in Frankrijk) de kaarsjes met wensen van de Alp op een mooie plek in Nederland geplaatst, gevolgd door een virtuele toer met een gezamenlijke klim om 19.00 uur. Je leest er meer over op site van Alpe d’HuZes. Ook in de wekelijkse nieuwsbrieven die je van Alpe d’HuZes krijgt wordt er volop melding van gemaakt.

BIG Challenge wil zoveel mogelijk aansluiten bij de activiteiten van deze bijzondere dag. Naast het meedoen met de virtuele klim vragen we speciaal aandacht voor een zogenoemde ‘hartenwand’, waar mooie wensen van deelnemers worden gedeeld. Ook zullen media de hele dag verslaan en kunnen luisteraars met hun verhalen inbellen. Ook BIG Challengers kunnen hun verhaal doen. De exacte invulling van dit alles is nog niet bekend; we houden julie op de hoogte! Tot dan; keep safe en we stay in touch!

 


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring