Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 916.894,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 6 april 2019

Alpe d’HuNegen is nog niet klaar met acties!

Tot eind mei organiseert team Alpe d’HuNegen nog een aantal acties om geld in te zamelen voor BIG Challenge. Ze hopen jullie bij één of meerdere evenementen te zien!

Alpe d’HuNegen is onderdeel van de drie BIG Challenge pluimveeteams. In 2017 zijn Niek, Lianne, Lotte en Femke van der Cruijsen voor de eerste keer naar Frankrijk afgereisd met BIG Challenge. De aanloop naar en de week van Alpe d’HuZes was mooi en waardevol. Door de vele verhalen over BIG Challenge besloot het gezin van de zus van Lianne om in 2018 ook deel te nemen. We zouden met twee gezinnen, negen personen in totaal, deelnemen. We hadden het geld bijeen, echter door omstandigheden kon één gezin niet mee naar Frankrijk. Dit jaar gaan we onze uitdaging met de twee gezinnen afmaken, het team is zelfs nog verder uitgebreid met andere familieleden en aanverwanten.

Wij hebben sinds vorig jaar oktober al diverse evenementen georganiseerd en ondersteund zoals een kerstmarkt, een pluimveebeurs en een verwendag in het Mmaasziekenhuis. De verkoop van sponsorwijn, tapasplanken en vogelhuisjes loopt super. Ook hebben wij een aantal bardiensten gedraaid in Erp, dit allemaal met als motto om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker en promotie van onze mooie agrarische sector.

De komende tijd organiseren we natuurlijk nog een aantal evenementen of nemen we deel aan het evenement:
12 april  Sponsorloop Elzendaal
14 april  Opendag Siebe’s kaas
22 april  Fiets, Eet en Drink voor Alpe d`HuZes
4 mei     Crazy bingo night (ladies only, heren zijn welkom aan de bar)
11 mei   Hollandse avond + Loterij
30 mei   Benefiet Tapas BBQ

Graag tot ziens!


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring