Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 511.174,00
Aantal teams 24
Aantal deelnemers 182
gepost op 20 april 2019

'Wij, Varkenland' speelt voor Team Media

Team BIG Challenge Media organiseert op maandag 13 mei de theatervoorstelling ‘Wij, Varkenland’. Een indrukwekkende en unieke solovoorstelling van Lucas De Man. Over dromen. Identiteit. En varkens. 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 15 april 2019

Uniek aandenken aan jouw deelname!

Iedereen die al een keer heeft meegedaan aan Alpe d’HuZes zal het beamen: je deelname aan deze prachtige actie staat voor de rest van je leven in je geheugen gegrift. Om naast je fysieke en mentale inspanningen ook een tastbare herinnering te hebben aan jouw prestatie, is er vanaf nu een uniek aandenken beschikbaar.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 8 april 2019

Promotiefilm BIG Challenge voor beurzen en evenementen

Sinds kort heeft BIG Challenge een promotiefilm met het eigen BIG Challenge-lied eronder. Deze is bedoeld om nieuwe deelnemers te werven en te laten zien wie BIG Challenge is en wat BIG Challenge doet.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 6 april 2019

Alpe d’HuNegen is nog niet klaar met acties!

Tot eind mei organiseert team Alpe d’HuNegen nog een aantal acties om geld in te zamelen voor BIG Challenge. Ze hopen jullie bij één of meerdere evenementen te zien!

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 5 april 2019

Kom 11 mei trainen met BIG Challenge in de Eifel

Op 11 mei is er voor BIG Challengers (introducees zijn welkom) de mogelijkheid om deel te nemen aan de Eifeltocht van RC Dorff. We doen een aantal jaren mee en de ervaring leert dat het een geweldig mooie tocht is een hele mooie omgeving met serieuze klimmen in de Eifel en de Ardennen.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 5 april 2019

Over een paar weken gaan we naar de Ardennen!

Op 27 en 28 april is er voor BIG Challengers (introducees zijn welkom) de mogelijkheid om deel te nemen aan de Ad6 Lusjes van Laura Verhoeven. Laura heeft in de omgeving van Trois Ponts 6 fietsroutes uitgezet variërend van 17 tot 28 km met 400 tot 650 hoogtemeters per rondje. Het is een geweldig trainingsparkoers voor iedereen.

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 5 april 2019

Kick-off Alpe d’HuZes met ophalen kleding

Op zondag 5 mei is de officiële kick-off van Alpe d'HuZes 2019. Het gebeurt bij Sportcentrum Papendal (Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem). Aanmelden voor deze dag is niet nodig. Op deze dag wordt de teamkleding uitgereikt. Spreek alvast met elkaar af wie van het team deze kleding ophaalt.

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring