Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 906.821,00
Aantal teams 38
Aantal deelnemers 331
gepost op 4 februari 2010

25 april: Fietsen tegen kanker!

Op zondag 25 april organiseert BIG Challenge2010 samen met Toerclub Gennep een toer/klimtocht in het Limburgse Ottersum. De tocht is vorig jaar ook georganiseerd. Een idee van Herman Houweling om donateurs te werven voor zijn BIG Challenge-actie. Zijn wens was dat varkenshouders en burgers gezamenlijk zouden fietsen voor het kankerfonds. Ter nagedachtenis aan Herman wordt de tocht daarom nog eenmaal op deze manier georganiseerd.

Bedrijventeams, wielrenteams, individuele fietsers en gezinnen zijn van harte welkom om mee te fietsen. Het parcours kent verschillende afstanden: 65, 90, 115 en 140 km. De tochten gaan door de heuvels van het Duitse Reichswald en hebben verschillende stevige klimmetjes. Nieuw dit jaar is de toertocht voor gezinnen met een lengte van 25 km. Deze route loopt door het Maasdal en is voor jong en oud goed te doen.
Iedereen die meefietst, betaalt 10 euro (kinderen 5 euro). Bedrijventeams betalen 200 euro. De bedragen komen geheel ten goede aan het kankerfonds. Inschrijven kan voor 1 april op www.bigchallenge2010.nl.

Dus trek je fietsbroek aan en kom 25 april naar Ottersum!


Reacties

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring