Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 598.646,00
Aantal teams 24
Aantal deelnemers 183
gepost op 11 juni 2018

10 jaar BIG Challenge: Doe jij in 2019 ook mee met onze actie?

BIG Challenge 2018 (6-7 juni): voor de 10e keer Alpe d'HuZes, een geslaagd 2e lustrum  ......

Herman Houweling, werkzaam in de varkenssector, had in 2008 een droom: zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar kanker en tegelijk de agrarische sector promoten.
Het resultaat na tien jaar: ruim 8,5 miljoen euro voor Alpe d'HuZes/KWF Kankerbestrijding.
Herman's droom zetten we voort.

Geef jezelf een cadeau voor het leven en doe op 5 of 6 juni 2019 mee aan deze mooie en zinvolle actie. Mogen we op je rekenen?
Meld je aan via info@bigchallenge.eu. Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met een van de stuurgroepleden van BIG Challenge. Hun namen, e-mailadressen en telefoonnummers vind je hier.


Reacties

wendy Borst/roozendaal17 juni 2018 Hoi,

Mijn naam is Wendy Borst. In 2015 zijn we geitenhouderij t'Roode Hart gestart. In 2016 hadden we een opendag en was ik een ontzettend trots en gelukkig geitenboerinnetje. Een maand later kreeg ik te horen dat ik schildklierkanker had. Nu bijna 2 jaar later heeft nog steeds impact op mij ons gezin en de geitenhouderij. Graag zou ik mee willen doen om de na gevolgen van kanker onder de aandacht te brengen. En natuurlijk om de geitenhouderij zichtbaar te laten maken. Ik ben binnen 3 jaar van burger naar geitenboeren, naar kanker persoon naar een ex kanker persoon.gegaan. Het is een verhaal wat gedeelt moet worden vind ik! Dit doe ik al door stukjes te schrijven op mijn dagboek bij www.vakbladgeitenhouderij.nl. Want zeker de geiten hebben bij gedragen naar een sneller herstel!.Graag zou ik mee willen doen met sector geit, zomer 2019! Hoe gaat dit in zijn werk? Gaat er weer een geiten groep heen?
Ik hoor graag de moegelijkheden.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
 
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring