Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 770.302,00
Aantal teams 24
Aantal deelnemers 183
gepost op 16 juni 2019

Kom 22 juni naar de BIG Challenge BBQ

Alle deelnemers, oud deelnemers, sponsoren, vrijwilligers en supporters van BIG Challenge kunnen zich voor de barbecue van 22 juni aanmelden. Dit keer zijn wij te gast op het prachtige varkensbedrijf van de familie Van Leeuwen in Nederweert Eind. Ook wel bekend onder de naam ‘Ons Boerenerf’.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 12 juni 2019

Vergeet niet je sponsors te bedanken

Na de mooie en succesvolle koersweek is het aardig om sponsors te bedanken voor hun fantastische bijdragen. BIG Challenge doet dat met een advertentie in de agrarische vakbladen. Ook ontvangen alle sponsors vanaf €1.000 euro in oktober een bedankkaart. Daarvan komt ook pdf op de deelnemerssite onder de knop ‘sponsoring’ te staan.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 12 juni 2019

Alle foto’s zijn te bekijken en te downloaden

Momenteel werken de fotografen aan het selecteren en bewerken van de duizenden foto’s die tijdens de koersweek zijn gemaakt. Deze worden op de site van Imagro Images gezet. Hier kunnen deelnemers hun foto’s uitzoeken en downloaden in een hoge kwaliteit.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 12 juni 2019

Deel en verstuur je verhalen van de bijzondere week

De afgelopen weken zijn op social media veel berichten van en over BIG Challenge verschenen. Deel en retweet deze foto’s, filmpjes en verhalen maximaal zodat het verhaal en de positieve boodschap van BIG Challenge verder kan verspreiden.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 7 juni 2019

BIG Challenge onder luid applaus over de eindstreep!

Met een fantastisch bedrag van ruim 740.000 euro is ging de voltallige ploeg van BIG Challenge over de finish. De ploeg werd met een oorverdovend applaus onthaald. Kippenvel!

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 5 juni 2019

Nederlandse boeren fietsen opnieuw gigantische bedrag bijeen: 721.068 euro

Nederlandse boeren gunnen zichzelf maar zelden een weekje vrij. Deze week laten ze de zorg voor hun bedrijven en dieren voor één week over aan een ander. Op woensdag 5 en donderdag 6 juni beklimmen ze namelijk met 183 collega's uit de agrarische sector zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez. Ze zijn daarmee al jaren de grootste deelnemersgroep aan Alpe d’HuZes.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 3 juni 2019

Mis niets! Bekijk de foto's live uit Alpe d'Huez

Elke dag worden de foto's vanuit Frankrijk direct op foto-site Flickr geplaatst. Thuisblijvers maar ook de Frankrijk-gangers hoeven dus niets te missen van het wel en wee op de Alp! 

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring