Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 598.646,00
Aantal teams 24
Aantal deelnemers 183
gepost op 22 mei 2019

Zing ons eigen BIG Challenge-lied mee!

BIG Challenge kreeg vorig jaar een eigen lied: “BIG Challenge maakt het verschil”, gecomponeerd en gezongen door Maarten Peters. Tijdens bijeenkomsten van BIG Challenge, publieksevenementen en zeker ook tijdens Alpe d’HuZes wordt dit lied gespeeld! 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 21 mei 2019

Blog, vlog en laat met @ weten dat je bij BIG Challenge hoort

Veel BIG Challengers doen iets op social media, vooral Twitter en Facebook. Het is leuk om je ervaringen rondom het trainen, acties of andere bijzonderheden met je vrienden te delen. Veel mensen vergeten echter om BIG Challenge daarin te taggen.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 18 mei 2019

Agrio haalt 4.375 euro op voor BIG Challenge

De zomerspecial van Pig Business, een thema-avond met barbecue kreeg in juni 2018 nog een speciaal tintje: na de laatste presentatie hield Pig Business een veiling. De opbrengst was voor BIG Challenge!

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 15 mei 2019

Logo van BIG Challenge in Mijmerbank!

Een mooi bericht van Johan en Tineke Conijn.

 

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 14 mei 2019

Wij hebben jullie hulp nodig! (update 17 mei)

BIG Challenge kan niet bestaan zonder de vele vrijwilligers voor en tijdens de koersweek. Voor supporters is het altijd fijn om meer betrokken te zijn en als onderdeel van het geheel een steentje bij te kunnen dragen. Dus, ga mee naar Frankrijk om onze renners en lopers niet alleen mentaal maar ook fysiek te ondersteunen!

4 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 4 mei 2019

Swinkels Allround Reiniging sponsort pluimveeteams

Swinkels Allround Reiniging draagt BIG Challenge, farmers against cancer, al jaren een heel warm hart toe. Peter Swinkels wandelde en fietste met BIG Challenge mee in 2015, 2016, 2017 en 2018. Ook zijn vrouw Toos deed mee en is al een aantal jaren entertainment miss op het entertainmentpunt tussen bocht 2 en 3. Dit jaar sponsort het bedrijf de drie pluimveeteams met een prachtig bedrag!

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 1 mei 2019

Fantastisch leuk Ardennenweekend met BIG Challenge

Eind april hebben ruim 40 BIG Challengers deelgenomen aan de zogenoemde Ad6 lusjes in de Ardennen. Dat betekent twee dagen flink hoogtemeters maken in een mooie omgeving en technisch bijgeschaafd worden door Laura Verhoeven. Ilona Braam is één van de deelnemers en kijkt terug op een mooie ervaring.

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
     
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners
  Contact   Privacyverklaring