Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 259.043,00
Aantal teams 22
Aantal deelnemers 195
gepost op 6 juni 2017

Veel media-aandacht voor BIG Challenge

Evenals in voorgaande jaren krijgt BIG Challenge, farmers against cancer, veel media-aandacht. Veel free publicity dus voor de deelnemers en de organisaties BIG Challenge en Alpe d'HuZes. Wil je een indruk krijgen van wat er zoal in de media is verschenen, kijk dan rechts op de homepage van www.bigchallenge.eu bij 'BIG Challenge in het nieuws'.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 5 juni 2017

Deelnemers Alpe d'HuZes trots en voldaan naar huis

Trots en voldaan zijn de boeren en boerinnen van BIG Challenge na een weekje in de Franse Alpen naar hun bedrijfven teruggekeerd om zich weer te wijden aan hun dagelijkse werk: de productie van eerlijk en gezond voedsel. In Frankrijk hebben ze in het kader van Alpe d'HuZes alles gegeven om een bijdrage te leveren in de strijd tegen kanker.
Op de magische Alpe d'Huez lieten de 230 BIG Challenge deelnemers met trots zien dat hun...

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 4 juni 2017

Chantal Janzen bij entertainmentpunt BIG Challenge

Chantal Janzen beklom donderdag 1 juni de Alpe d’Huez. Ze werd voor het blok gezet door oud-voetballer John Heitinga die meedeed aan de Alpe d’HuZes. 
Met een zuurstokroze fiets en helm beklom ze de Alpe d’Huez. Maar omdat ze niet getraind had, moest ze al snel afstappen en te voet verder gaan. Voor bocht 3 kwam Chantal Janzen, presentatrice van Chantal Blijft Slapen, met haar fiets aan de hand bij het entertainmentpunt...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 2 juni 2017

Boerenjongens tonen finishbedrag BIG Challenge: € 1.227.920

Een hevig noodweer maakte donderdag 1 juni een bizar einde aan een prachtige editie van Alpe d'HuZes 2017. Daarmee verdween ook de gezamenlijke finish van alle BIG Challenge-deelnemers van het programma. Traditioneel dragen zij daarbij een bord over de finish met daarop de meest actuele stand van al hun sponsorinkomsten.
Dit jaar was het de bedoeling dat het BIG Challenge-team Boerenjongens dat bord over de finish zou...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 30 mei 2017

Nederlandse boeren fietsen opnieuw ruim 1 miljoen euro bijeen

Nederlandse boeren gunnen zichzelf maar zelden een weekje vrij. Deze week laten ze de zorg voor hun bedrijven en dieren voor één week over aan een ander. Op woensdag 31 mei en donderdag 1 juni beklimmen ze namelijk met 230 collega's uit de agrarische en aanverwante sectoren op één dag tot maar liefst zesmaal de Alpe d’Huez. Ze zijn daarmee al jaren één van de grootste deelnemersgroepen aan...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 29 mei 2017

Online magazine Alpe d'HuZes Vandaag

Ook de thuisblijvers kunnen tijdens de koersweek goed op de hoogte blijven van het wel en wee van de deelnemers en de activiteiten van Alpe d'HuZes. Iedere dag verschijnt er een nieuwe editie van het online magazine over Alpe d'HuZes. Vandaag. Je kunt de magazines hier lezen. 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 28 mei 2017

Koersweek Alpe d'HuZes 2017

Alpe d'HuZes kan beginnen. Zaterdag kwamen de vrachtwagens met spullen aan en ook veel deelnemers en vrijwilligers. De opbouw van het event kwam op gang. De eerste avondbijeenkomst op zondag werd druk bezocht. De kaars werd aangestoken en daarmee is Alpe d'HuZes 2017 geopend. 
Een eerste foto-impressie kun je zien in het foto-album...

0 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
   
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners