Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 259.043,00
Aantal teams 22
Aantal deelnemers 195
gepost op 17 januari 2018

Nieuwe promotiematerialen dankzij gulle sponsors

ForFarmers, De Heus, Agrifirm en Bonda hebben er voor gezorgd dat BIG Challenge weer een flinke voorraad t-shirts en andere promotiematerialen kon bestellen.
Deze promotiematerialen worden beschikbaar gesteld aan de BIG Challenge-deelnemers. Zij gaan deze materialen 'verkopen', alhoewel wij liever zeggen: bij elke donatie van minimaal 10 euro ontvangt de donateur naar keuze een t-shirt, mok of cap als dank. En wie 12...

1 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 11 januari 2018

Auto's wassen voor BIG Challenge

Het BIG Challenge-team van Schippers (Bladel) heeft een ludieke actie bedacht om sponsorgeld op te halen. Daarvoor zetten ze een nieuw product van Schippers in: Schipclean, een reinigingsmiddel voor auto’s. De teamleden hebben een filmpje op facebook gezet van het wassen van hun auto en dagen daarbij drie anderen uit een fles Schipclean te kopen en hetzelfde te doen. Inmiddels begint het een aardige 'challenge' te...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 31 december 2017

De allerbeste wensen voor 2018

Namens de stuurgroep en vrijwilligers van BIG Challenge de allerbeste wensen voor 2018. Op naar de 10e editie van BIG Challenge, voor iedereen die we aan kanker hebben verloren en die er tegen strijdt.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 31 december 2017

Al bijna € 120.000 sponsorgeld ingezameld

Op de laatste dag van het jaar 2017 blijken de inspanningen van de deelnemers aan BIG Challenge 2018 al bijna 90.000 euro aan sponsorgeld te hebben opgeleverd. En als we daar de toezeggingen bij op tellen die nog 'in de pijplijn zitten', dan komt de stand al aardig in de buurt van de € 120.000. Een mooie prestatie die veel hoop geeft op een prachtig eindresultaat.
De BIG Challenge-organisatie wenst alle deelnemers,...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 30 december 2017

BIG Challenge tussen de trekkers

Feestdagen en Kerstvakantie weerhouden BIG Challengers er niet van gewoon door te gaan met hun acties. Alice Bunt, Cees Wiggelo en Mike Frijters van het BIG Challenge Veehouderij-team waren 29 december met promotiematerialen present bij de Indoor Trekkertrek in Etten-Leur (foto Erwinnet.nl).

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 11 december 2017

Internationale belangstelling voor BIG Challenge

Vrijdag 8 en zaterdag 9 december vond in Zwolle de Holland Holstein Show plaats, een internationaal koeienfestijn. Leden van het BIG Challenge-team Agrifirm verkochten daar t-shirts, mokken en petten. Veel buitenlandse bezoekers vertrokken met t-shirts en petten. De Boerendochters waren het succesnummer!!! En binnen de kortste keren uitverkocht.

 

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 21 november 2017

Tiende editie BIG Challenge officieel van start

Zaterdag 18 november startte BIG Challenge het nieuwe seizoen officieel met de aftrapbijeenkomst op de universiteit van Wageningen. Een bijzondere aftrap dit keer, omdat BIG Challenge in 2018 voor de tiende keer zal deelnemen aan Alpe d’HuZes. Met 160 á 170 deelnemers is de agrarische sector weer goed vertegenwoordigd tijdens Alpe d’HuZes 2018 op 6 en 7 juni 2018.
Het was een inspirerende bijeenkomst met veel mensen...

3 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
   
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners