Doneer hier tegen kanker

Zoek een team of fietser

Tussenstanden
Gedoneerd € 1.227.920,00
Aantal teams 27
Aantal deelnemers 236
gepost op 17 juni 2017

BIG Challenge sponsort kippenvilla van Tijn

Tijdens de koersweek van Alpe d'HuZes hebben de BIG Challenge-deelnemers en alle vrijwilligers en supporters massaal hun nagels gelakt om zo aandacht te schenken aan de actie van Tijn (LAK door Tijn.nl).

De opa van Tijn was al druk aan het klussen om een buitenren te maken voor Noortje, de knuffelkip van Tijn. Dat bracht BIG...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 10 juni 2017

Motivatiebijeenkomst BIG Challenge: een ontroerend hoogtepunt

Alpe d'HuZes 2017 was weer een prachtige en bijzondere editie. Een vast onderdeel voor BIG Challenge tijdens de koersweek is de motivatie-bijeenkomst op dinsdagochtend, waarvan hier een samenvatting op video
Een bijzondere plek, verhalen van mooie mensen en muziek... een paar simpele ingrediënten die garant staan voor een bijeenkomst waar je mag zijn...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 9 juni 2017

KWF Kankerbestrijding bedankt BIG Challenge

KWF Kankerbestrijding stuurde de stuurgroep van BIG Challenge en prachtige brief. Daarin bedankt KWF Kankerbestrijding alle BIG Challengers: deelnemers, vrijwilligers en supporters, en natuurlijk ook onze sponsors voor de geweldige prestatie tijdens de Alpe d'HuZes 2017. Lees hier de brief van KWF Kankerbestrijding.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 8 juni 2017

Doe jij mee met BIG Challenge 2018?

BIG Challenge 2018: Doe je ook mee en geef je jezelf een cadeau voor het leven? Ook volgend jaar is BIG Challenge weer van de partij. Op 6 en 7 juni 2018 doen we mee met Alpe d’HuZes. Voor de 10e keer zelfs! Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste fietsers, wandelaars en runners die deel willen nemen aan BIG Challenge 2018.

Je bent van harte welkom om deel te nemen als je werkzaam bent...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 7 juni 2017

24 juni BIG Challenge Duitsland

Zaterdag 24 juni vindt het fiets-, hardloop- en wandelevent BIG Challenge 2017 Duitsland plaats in Winnekendonk (net over de grens bij Nijmegen). Startpunt is het SV Viktoria Sportpark.

Ja, de Nederlandse BIG Challenge heeft een Duits zusje: BIG Challenge Deutschland. Met dat verschil dat in Nederland BIG Challenge een team is dat meedoet aan Alpe d'HuZes. In Duitsland is het dé naam van een jaarlijks...

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 6 juni 2017

Veel media-aandacht voor BIG Challenge

Evenals in voorgaande jaren krijgt BIG Challenge, farmers against cancer, veel media-aandacht. Veel free publicity dus voor de deelnemers en de organisaties BIG Challenge en Alpe d'HuZes. Wil je een indruk krijgen van wat er zoal in de media is verschenen, kijk dan rechts op de homepage van www.bigchallenge.eu bij 'BIG Challenge in het nieuws'.

0 reactie(s)   |   lees verder »
gepost op 5 juni 2017

Deelnemers Alpe d'HuZes trots en voldaan naar huis

Trots en voldaan zijn de boeren en boerinnen van BIG Challenge na een weekje in de Franse Alpen naar hun bedrijfven teruggekeerd om zich weer te wijden aan hun dagelijkse werk: de productie van eerlijk en gezond voedsel. In Frankrijk hebben ze in het kader van Alpe d'HuZes alles gegeven om een bijdrage te leveren in de strijd tegen kanker.
Op de magische Alpe d'Huez lieten de 230 BIG Challenge deelnemers met trots zien dat hun...

1 reactie(s)   |   lees verder »
Volg BIG Challenge op social media
   
Sponsoren
Filmpje
BIG Challenge in het nieuws
Partners